Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΠΡΟΣΦΟΡΑ! Νέα ψυκτικά μηχανήματα JBJ-USA

IPB Εικόνα
IPB Εικόνα


Το Μόνο Ενυδρειακό Chiller της αγοράς, όπου είναι εισηγμένο στις λίστες ασφαλείας UL!


Η JBJ Lighting είναι υπερήφανη για την παρουσίαση του Arctica Titanium Chiller! Αυτό το έργο τέχνης, ενυδρειακό cooler ενσωματώνει τα πλέον προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλο ψυκτικό στην αγορά. Πολλά χρόνια έρευνας και ανάπτυξης μας έδωσαν τη δυνατότητα να προσφέρουμε την ιδανική λύση για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του νερού για το ενυδρείο σας. Οι μονάδες αυτές έχουν σχεδιαστεί για τη μέγιστη πτώση της θερμοκρασίας (BTU) με την ελάχιστη απαιτούμενη ποσότητα ενέργειας!

ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ


Εναλλακτής Θερμότητας Τιτανίου


Μοναδικά σχεδιασμένη σερπαντίνα τιτανίου, επιτρέπει τη μέγιστη εναλλαγή θερμοκρασίας. Το καλύτερο στοιχείο για την ανταλλαγή θερμότητας στην αγορά.
Διάταξη Ψύξης
Η διάταξη ψύξης, βρίσκεται στην μπροστινή πλευρά του ψυκτικού. Αυτός ο σχεδιασμός φέρνει δροσερό αέρα από το μπροστινό τμήμα και διώχνει το ζεστό αέρα από πίσω. Αυτό το νέο πρότυπο επιτρέπει την άμεση πρόσβαση για το καθάρισμα της σχάρας του ψυκτικού, χωρίς τη χρήση επιπλέον εργαλείων.

Ενεργειακή Απόδοση


Εμείς παρέχουμε το υψηλότερο BTU (British Thermal Units) δηλαδή τη μέγιστη δυνατότητα απομάκρυνσης θερμότητας με τη χαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση. Αυτό επίσης κάνει την εν λόγω μονάδα μία «Θαυμάσια Αγορά» βασιζόμενοι στη μηνιαία εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας.

Αυτόματο Ψηφιακό σύστημα ελέγχου της θερμοκρασίας


Ο ενσωματωμένος θερμοστάτης, ελέγχει αυτομάτως την επιθυμητή θερμοκρασία εντός +1 / -1 Φαρενάιτ. Περιλαμβάνει μια φωτεινή οθόνη LCD που μπορεί να διαβαστεί μέρα ή νύχτα!

Το χαμηλότερο επίπεδο θορύβου και δονήσεων


Θα εκπλαγείτε με το πόσο αθόρυβο είναι αυτό το ψυκτικό . Σίγουρα ένα μεγάλο συν για τους χομπιστες που έχουν το ενυδρείο τους στο σαλόνι.

Μικρό εμβαδόν.


Πολλά από τα μεγέθη μας, δεν είναι μεγαλύτερα από ένα τυπικό επιτραπέζιο υπολογιστή. Αυτό το μικρό μέγεθος, επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση χωρίς να χρειάζεται μεγάλος χώρος τοποθέτησης.

Πλαϊνές Λαβές


Οι πλαϊνές λαβες (ABS) επιτρέπουν το εύκολο σήκωμα και τη μετακίνηση της ψυκτικής μονάδας.

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ:


DBA-MINI (150lt)= 314.00euro
DBA-075 (500lt) = 410.00euro
DBA-150 (680lt) = 480.00euro
DBE-200 (990lt) = 522.00euro
DBM250 (1300lt) = 575.00euro


Για περισσοτερες πληροφοριες μπορειτε να ριξετε μια ματια στο επισημο site της εταιριας, ΕΔΩ
Για αναφορες πανω στη λειτουργια του μηχανηματος απο επαγγελματιες δειτε ΕΔΩ
Για να βρειτε ποια μοναδα χρειαζεται το ενυδρειο σας, δειτε ΕΔΩ